Scoutinggroep de Voerman

Sponsoring

“Verander muren in deuren”
– Loesje

Sponsor de toekomst, sponsor De Voerman!

Financiele ondersteuning

Stichting Scoutinggroep De Voerman heeft geen winstoogmerk. Alles wat binnenkomt krijgt een bestemming voor de groep, haar leden en leiding. Jaarlijks worden er meerdere vaste kosten gemaakt, zoals huisvesting, opleiding en materiaal. Daarnaast hebben we de ambitie om te groeien op een eigen plek met eigen voorzieningen. Met alleen periodieke contributies en acties komen wij er niet. Steun ons! Ons bestuur bespreekt graag de mogelijkheden voor financiële sponsoring en tegenprestaties.

Sponsoring in prestatie

Ons doel is om onze jeugd een mooie toekomst te bieden. Wekelijks zijn er meerdere vrijwilligers actief om een uitdagende en horizon verbredende programma neer te zetten. Dit is extra belangrijk in Beijum, waar een deel van de demografie onder modaal leeft. In de praktijk is “horizon verbreden” veel waard, en kost nauwelijks middelen. Daarom zoeken wij als stichting bedrijven en organisatie die rondleidingen, activiteiten en samenwerkingen met ons willen aangaan.

Materiaal en diensten sponsoren

Sponsoring in vorm van materiaal of diensten is altijd welkom. Jaarlijks gaan de speltakken meerdere keren op kamp. Daar is vervoer in vorm van een vrachtwagen nodig. Dit lijkt iets kleins, maar voor een stichting is de beschikbaarheid niet vanzelfsprekend. Daarnaast leren wij onze jeugdleden omgaan met (scouting)materiaal. Van pionierpalen en touw tot aan tentdoeken en gereedschap. Materiaal moet doorgaans “scoutingproof” zijn en is daarmee een stuk duurder dan gemiddeld. Sponsoring in vorm van specifieke materialen of diensten is altijd welkom!

Sponsorkliks

Sponsor De Voerman zonder geld te doneren! Maak gebruik van onze Sponsorkliks-pagina en steun ons zonder daar zelf iets voor in te moeten leveren. Denk aan Thuisbezorgd, Bol.com, Alberth Heijn, Independer, MediaMarkt, Jysk, SuperDry en meer! Hoe? Klik op deze pagina en kies bestel vanuit daar via je favoriete webshop je producten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en mogelijkheden