Scoutinggroep de Voerman

Sponsoring

“Verander muren in deuren”
– Loesje

Helden van De Voerman

2022-01-20_16h40_10

RentalTrackers

GPS Trackers

Onze leden worden regelmatig gedropped. Daarmee worden ze in groepjes op een onbekende locatie neergezet met als doel om de weg naar huis te vinden. Met smartphones is dit een stuk saaier geworden… “Hey Google, navigeer naar huis”, en voila, het meest efficiente route naar huis wordt geplot. Daarom worden droppingen vaak zonder smartphones gedaan. Ondertussen zijn wij wel gewend aan de veiligheid van het weten waar iemand is. Daar komt rentaltracker kijken. Met de GPS-modules van RentalTracker worden normaal huurauto’s ongemerkt gevolgd. Voor onze vereniging heeft RentalTracker zes GPS-modules beschikbaar gemaakt. Daarmee kunnen wij onze leden blijven volgen, terwijl wij hun grenzen (vanuit dropping-perspectief) verleggen.

download

Pouw Rent

Autoverhuur

Talloze kampen op jaarbasis.. alles om de leden de ervaring te geven hoe om te gaan in een vreemde omgeving. Creatief zijn, oplossingsgericht, samenwerkend… Ál deze kampen worden gesponsord door Pouw Rent. Elke keer weer zijn de mannen van Pouw Rent in staat als ons materiaal te vervoeren.

Dat is typerend voor Pouw. Pouw zegt geen “nee” en is een voorbeeldfunctie als het gaat om oplossingsgericht denken. Zit jij zelf met vervoer? Een verhuizing of uitdagingen als het gaat om de grote lenteschoonmaak? Denk dan aan Pouw! Pouw heeft altijd een mobiliteitsoplossing voor je probleem.

button logo

CBlom.it

Webdesign & IT-infra

Scoutinggroep De Voerman draait al bijna twintig jaar op techniek van CBlom.it. Wat begonnen was als het aanbieden van de website, groeide uit naar het bieden van een IT-infrastructuur waarin leiding en bestuur onderling kunnen communiceren, documenten worden uitgewisseld en de website op floreert.

CBlom.it richt zich op de no-nonsense klant. Jij hebt een droom, een visie, CBlom.it heeft de techniek!

Sponsor de toekomst, sponsor De Voerman!

Financiele ondersteuning

Stichting Scoutinggroep De Voerman heeft geen winstoogmerk. Alles wat binnenkomt krijgt een bestemming voor de groep, haar leden en leiding. Jaarlijks worden er meerdere vaste kosten gemaakt, zoals huisvesting, opleiding en materiaal. Daarnaast hebben we de ambitie om te groeien op een eigen plek met eigen voorzieningen. Met alleen periodieke contributies en acties komen wij er niet. Steun ons! Ons bestuur bespreekt graag de mogelijkheden voor financiële sponsoring en tegenprestaties.

Sponsoring in prestatie

Ons doel is om onze jeugd een mooie toekomst te bieden. Wekelijks zijn er meerdere vrijwilligers actief om een uitdagende en horizon verbredende programma neer te zetten. Dit is extra belangrijk in Beijum, waar een deel van de demografie onder modaal leeft. In de praktijk is “horizon verbreden” veel waard, en kost nauwelijks middelen. Daarom zoeken wij als stichting bedrijven en organisatie die rondleidingen, activiteiten en samenwerkingen met ons willen aangaan.

Materiaal en diensten sponsoren

Sponsoring in vorm van materiaal of diensten is altijd welkom. Jaarlijks gaan de speltakken meerdere keren op kamp. Daar is vervoer in vorm van een vrachtwagen nodig. Dit lijkt iets kleins, maar voor een stichting is de beschikbaarheid niet vanzelfsprekend. Daarnaast leren wij onze jeugdleden omgaan met (scouting)materiaal. Van pionierpalen en touw tot aan tentdoeken en gereedschap. Materiaal moet doorgaans “scoutingproof” zijn en is daarmee een stuk duurder dan gemiddeld. Sponsoring in vorm van specifieke materialen of diensten is altijd welkom!

Sponsorkliks

Sponsor De Voerman zonder geld te doneren! Maak gebruik van onze Sponsorkliks-pagina en steun ons zonder daar zelf iets voor in te moeten leveren. Denk aan Thuisbezorgd, Bol.com, Alberth Heijn, Independer, MediaMarkt, Jysk, SuperDry en meer! Hoe? Klik op deze pagina en kies bestel vanuit daar via je favoriete webshop je producten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en mogelijkheden