Scoutinggroep de Voerman

Bestuur

Seizoen 2023-2024

Voorzitter – Rob Wiersema

Een bekende speler bij De Voerman. Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als jeugdlid, later leiding, hopman van de Scouts en begeleiding van de Explorers. Buiten Scouting is Rob veelal bezig met zijn eigen bedrijven Pouw Rent en Taxi Tammo.

Secretaris – Cor Blom

Vanaf zijn 18e betrokken bij de groep. Begonnen als leiding bij de Scouts, kort daarna groepsvoorzitter geworden en uiteindelijk enkele jaren hopman van de Scouts. Na een jaartje intermezzo zo’n drie jaar begeleiding geweest bij de Explorers. Daarna nog een jaar ad interim hopman geweest bij de Scouts. Buiten de Voerman is hij team coach bij Hanzehogeschool Groningen op de afdeling Informatisering.

Penningmeester – Suzanne Wight Brouwer

Begonnen als jeugdlid bij De Voerman. Aansluitend actief geweest als leiding bij de welpen. Vervolgens bij de Scouts en daarna enkele jaren bij de Welpen. Uiteindelijk penningmeester geworden. Naast De Voerman runt Suzanne haar eigen hondentrimsalon Figaro.

Penningmeester – Sabine van der Kolk

Begonnen als jeugdlid bij De Voerman. Vervolgens welpenleiding geworden en kort daarna Akela (Teamleider bij de Welpen). Sabine is betrokken als penningmeester en buiten de groep werkzaam als Gedragswetenschapper.

Materiaalmeester – Dennis Vesper

Begonnen als jeugdlid bij De Voerman. Vervolgens Scoutsleiding, Vaandrig en Hopman geweest van de Scouts. Dennis is van begin af aan betrokken bij de stichting en uiteindelijk materiaalman geworden. Buiten de Voerman is Dennis actief als laborant bij FrieslandCampina.

Archivaris – Maarten Praamstra

Jarenlang actief bij De Voerman. Begonnen als jeugdlid, daarna actief geweest als stam en leiding. Enkele jaren lid van het bestuur en sinds seizoen 2021-2022 de archivaris van de groep geworden.

Neem direct contact op met het bestuur

    Meer weten?