Scoutinggroep de Voerman

Algemene informatie

Algemene informatie

Elke schoolweek hebben de  verschillende speltakken opkomst. Vrijblijvend meekijken? Neem contact op met de leiding! De opkomsten per spetak:
Welpen – Zaterdag 11:00 – 13:00
Scouts – Zaterdag 13:30 – 16:30
Explorers – Vrijdag 19:30 – 22:00

Contributie

Scoutinggroep De Voerman - ContributieDe contributie voor onze leden bedraagt € 15,– per maand voor welpen, scouts en explorers. Naast deze speltakken bestaat er nog de zogenaamde Stam, hierin hebben leden zitting die ouder zijn dan 18 jaar. Voor deze speltak bedraagt de contributie € 10,– per maand.

Een keer per kwartaal wordt een mail verstuurd voor de betaling van de contributie.
Hiervoor vragen wij onze leden of ouders van onze jonge leden de inning van de contributie automatisch te laten verlopen. Dit kun je zelf regelen via de bank of via internetbankieren. Zo blijf je zelf de regie houden.

Ons rekeningnummer is NL89 ABNA 0824816730 t.n.v. Stichting scouting De Voerman o.v.v. de naam van het lid.

Mochten er nog vragen zijn over de contributie, dan kun je contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@devoerman.nl.

Hulp bij scoutingkosten

In sommige gevallen is het betalen van de contributie, de Scoutfit, het kampgeld of de kampuitrusting voor sommige ouders een knelpunt. Binnen Scouting Nederland en onze vereniging zijn er verschillende manieren om hier in bij te staan. Ben je benieuwd wat er mogelijk is? Neem gerust contact op met onze penningmeesters voor persoonlijk en discreet advies via penningmeester@devoerman.nl.

Adres

Trefpunt Beijum, GroningenClubhuis
Trefpunt
Beijumerweg 17
9737AB Groningen

Postadres
Scouting De Voerman
Winschoterdiep 40a
9636AH Zuidbroek

Meer over De Voerman

De Boerderij

Ons clubgebouw tot 1992…

Paklijst

Wat moet er mee?

Speltakken

Maak kennis met de speltakken

Kom in actie!

Doe mee, wordt jeugdlid, leiding of sponsor!