Leiding

seizoen 2021-2022

Welpenleiding

Yvonne – Teamleider

Yvonne heeft een lange en actieve geschiedenis binnen de groep. Zo is zij jaren actief geweest in het bestuur als secretaris en als praktijkbegeleider van de groep. Tevens heeft ze jaren ervaring als leiding en begeleiding van de verschillende speltakken. Sinds seizoen 2021-2022 actief als teamleider bij de Welpen.

Sebastiaan – Leiding

Jarenlang jeugdlid geweest. Sinds enkele jaren ondersteuner bij de Welpen en tegenwoordig als leiding actief.

Ilje – Leiding

Ilje is een oud-gediende van de groep en van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als jeugdlid, later als verkennerleiding (Scouts) en R&S-begeleider (Explorers). Daarna veelal actief geweest als stamlid en mede-oprichter van de Valkenbroeders, een ondersteunersstam gericht op het zware werk en scoutingtechnieken. Ilje is actief als materiaaladviseur binnen het bestuur en sinds enkele jaren actief als leiding bij de Welpen.

Stan – Leiding

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Sinds enkele jaren actief als leiding bij de Welpen.

Anushka – Leiding

Jaren actief geweest als jeugdlid. Sinds seizoen 2020-2021 actief als leiding bij de Welpen.

Peter – Leiding

Peter is jarenlang jeugdlid geweest. Na zijn Explorertijd is hij actief geweest binnen de stam en sinds dit seizoen (2021-2022) weer actief als leiding bij de Welpen.

Scoutsleiding

Elko – Teamleiding

Elko is jaren geleden begonnen als stagiairleiding bij de Scouts en is nooit meer weggegaan. Na zijn stage actief gebleven als leiding en sinds seizoen 2021-2022 teamleider van Scouts.

Fabienne – Vaandrig

Als jeugdlid begonnen en later weer actief geworden als leiding. Enkele jaren teamleider geweest en sinds dit seizoen Vaandrig bij de Scouts.

Joppe – Leiding

Als jeugdlid begonnen en doorgegroeid naar leiding bij de Scouts.

Eline – Leiding

Ooit als welp begonnen. Nu enkele jaren later weer actief als leiding bij de Scouts.

Kasper – Leiding op oproep

Als jeugdlid begonnen en doorgegroeid naar leiding bij de Scouts. Sinds dit seizoen leiding op oproep.

Tije – Leiding op oproep

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Na een korte break is hij terug als leiding op oproep bij de Scouts.

Explorerbegeleiding

Robin – Begeleider

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Actief geweest als leiding en teamleider bij de Scouts en sinds enkele jaren begeleiding bij de Explorers.

Vincent – Begeleider

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Vincent is jaren leiding bij de Welpen geweest en geruime tijd begeleiding bij de Explorers.

Rory – Begeleider

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als scout en daarna explorer. Rory is zowel leiding als Vaandrig van de Scouts geweest. Sinds enkele jaren is hij betrokken als begeleiding bij de Explorers.

Lees meer…