Scoutinggroep de Voerman

Leiding

seizoen 2022-2023

Welpenleiding

Yvonne – Teamleider

Yvonne heeft een lange en actieve geschiedenis binnen de groep. Zo is zij jaren actief geweest in het bestuur als secretaris en als praktijkbegeleider van de groep. Tevens heeft ze jaren ervaring als leiding en begeleiding van de verschillende speltakken. Sinds seizoen 2021-2022 actief als teamleider bij de Welpen.

Stefan – Leiding

Kwam in seizoen 2021-2022 aanwaaien bij De Voerman. Daarvoor woonachtig in het midden van het land en daar actief bij scouting geweest. Inmiddels niet meer weg te denken uit het welpenteam.

Sebastiaan – Leiding

Jarenlang jeugdlid geweest. Sinds enkele jaren ondersteuner bij de Welpen en tegenwoordig als leiding actief.

Stan – Leiding

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Sinds enkele jaren actief als leiding bij de Welpen.

Anoushka – Leiding

Jaren actief geweest als jeugdlid. Sinds seizoen 2020-2021 actief als leiding bij de Welpen.

Peter – Leiding

Peter is jarenlang jeugdlid geweest. Na zijn Explorertijd is hij actief geweest binnen de stam en sinds dit seizoen (2021-2022) weer actief als leiding bij de Welpen.

Eline – Leiding

Ooit als welp begonnen. Enkele jaren later weer actief geworden als leiding bij de scouts. Sinds 2022 actief als leiding bij de welpen.

Scoutsleiding

Joppe – Hopman / teamleider

Als jeugdlid begonnen en doorgegroeid naar leiding bij de Scouts. Sinds 2022 actief als teamleider bij de scouts.

Dion – Vaandrig

Als jeugdlid begonnen en doorgegroeid naar leiding bij de Scouts. Sinds seizoen 2022-2023 geïnstalleerd als Vaandrig (rechterhand van de teamleider).

Berend – Vaandrig

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Inmiddels actief als leiding bij de scouts. Sinds seizoen 2022-2023 geïnstalleerd als Vaandrig (rechterhand van de teamleider).

Jayme – Leiding

Als jeugdlid begonnen en doorgegroeid naar leiding bij de Scouts.

Thijs – Leiding

Al jarenlang lid van De Voerman als jeugdlid. Vanaf 2023 leiding bij de Scouts.

Silke – Leiding

Vanaf seizoen 2021-2022 geregeld bij opkomsten meegedraaid, sinds seizoen 2022-2023 fulltime leiding geworden.

Yasha – Leiding

Al jarenlang lid van De Voerman als jeugdlid. Vanaf seizoen 2022-2023 leiding bij de Scouts.

Explorerbegeleiding

Vincent – Begeleider

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Vincent is jaren leiding bij de Welpen geweest en geruime tijd begeleiding bij de Explorers.

Dennis – Begeleider

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Dennis is jarenlang leiding geweest bij de scouts, tevens als vaandrig en teamleider. Later lid geworden van het bestuur en actief als groepsmateriaalman. In seizoen 2022-2023 is Dennis tevens begeleider geworden bij de explorers.

Sabine – Begeleider

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Sabine is jarenlang Akela geweest bij de welpen. Later penningmeester in het bestuur geworden. In seizoen 2022-2023 is Sabine tevens begeleider geworden bij de explorers.

Cor – Begeleider

Begonnen als leiding bij de scouts, daarna jarenlang teamleider van de scouts geweest. Vervolgens begeleider bij de explorers en uiteindelijk lid geworden van het bestuur als secretaris. In seizoen 2022-2023 is Cor tevens begeleider geworden bij de explorers.

Suzanne – Begeleider

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Actief als stam, leiding en later penningmeester in het bestuur geworden. In seizoen 2022-2023 is Suzanne tevens begeleider geworden bij de explorers.

Snel naar…