Scoutinggroep de Voerman

Leiding

seizoen 2023-2024

Welpenleiding

Yvonne – Teamleider

Yvonne heeft een lange en actieve geschiedenis binnen de groep. Zo is zij jaren actief geweest in het bestuur als secretaris en als praktijkbegeleider van de groep. Tevens heeft ze jaren ervaring als leiding en begeleiding van de verschillende speltakken. Sinds seizoen 2021-2022 actief als teamleider bij de Welpen.

Stefan – Leiding

Kwam in seizoen 2021-2022 aanwaaien bij De Voerman. Daarvoor woonachtig in het midden van het land en daar actief bij scouting geweest. Inmiddels niet meer weg te denken uit het welpenteam.

Stan – Leiding

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Sinds enkele jaren actief als leiding bij de Welpen.

Peter – Leiding

Peter is jarenlang jeugdlid geweest. Na zijn Explorertijd is hij actief geweest binnen de stam en sinds dit seizoen (2021-2022) weer actief als leiding bij de Welpen.

Eline – Leiding

Ooit als welp begonnen. Enkele jaren later weer actief geworden als leiding bij de scouts. Sinds 2022 actief als leiding bij de welpen.

Timo – hulpleiding

Als welp begonnen bij groep. Sinds seizoen 2023-2024 overgestapt naar het leidersteam als hulpleiding bij de welpen.

Johannes – hulpleiding

Als welp begonnen bij groep. Sinds seizoen 2023-2024 overgestapt naar het leidersteam als hulpleiding bij de welpen.

Scoutsleiding

Dion – Teamleider

Als jeugdlid begonnen en doorgegroeid naar leiding bij de Scouts. Sinds seizoen 2022-2023 actief als vaandrig (rechterhand van de teamleider) en sinds dit seizoen teamleider bij de scouts.

Yasha – Vaandrig

Al jarenlang lid van De Voerman als jeugdlid. Vanaf seizoen 2022-2023 leiding bij de Scouts en sinds dit seizoen vaandrig geworden.

Berend – Vaandrig

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Inmiddels actief als leiding bij de scouts. Sinds seizoen 2022-2023 geïnstalleerd als Vaandrig (rechterhand van de teamleider).

Gerben – Vaandrig

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Sinds seizoen 2023-2024 geïnstalleerd als vaandrig (rechterhand van de teamleider).

Sebastiaan – Leiding

Jarenlang jeugdlid geweest. Enkele jaren ondersteuner bij de welpen geweest en sinds dit seizoen actief als leiding bij de scouts.

Jayme – Leiding

Als jeugdlid begonnen en doorgegroeid naar leiding bij de Scouts.

Thijs – Leiding

Al jarenlang lid van De Voerman als jeugdlid. Vanaf 2023 leiding bij de Scouts.

Silke – Leiding

Vanaf seizoen 2021-2022 geregeld bij opkomsten meegedraaid, sinds seizoen 2022-2023 fulltime leiding geworden.

Chris – Leiding

Al jarenlang lid van De Voerman als jeugdlid. Sinds dit seizoen leiding bij de scouts.

Explorerbegeleiding

Joppe – Teamleider

Als jeugdlid begonnen en doorgegroeid naar leiding bij de scouts. Sinds 2022 actief als teamleider bij de scouts en sinds dit seizoen teamleider bij de explorers.

Vincent – Begeleider

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Vincent is jaren leiding bij de Welpen geweest en geruime tijd begeleiding bij de Explorers.

Dennis – Begeleider

Van jongs af aan betrokken bij de groep. Begonnen als welp, later scout en daarna explorer. Dennis is jarenlang leiding geweest bij de scouts, waaronder enkele jaren vaandrig en teamleider. Sinds een aantal jaar onderdeel van het bestuur als materiaalmeester van de groep. Afgelopen seizoen gestart als begeleider bij de explorers.

Korina – hulpbegeleiding

Al jaren lang een bekende binnen de groep. Regelmatig actief tijdens stamopkomsten, acties en kampen. Sinds seizoen 2023-2024 hulpbegeleiding geworden bij de explorers.

Snel naar…