29 juni 2022 Cor Blom

Startkamp 2022 voor stam en staf

Na de succesvolle Startkamp van 2021 zal er op (19-)20-21 augustus 2022 opnieuw een Startkamp gehouden worden voor leiding, bestuur en stam in het Jamboreehuis, Ada’s hoeve in Ommen!

Wat gaan we doen?
Het programma voor dit jaar wordt nog definitief gemaakt, maar zal onder andere bestaan uit verschillende activiteiten. Ook komen er een aantal workshops gericht op de groep en de individuele speltakken. Uiteraard worden de stammers hier in meegenomen.

Dat is nogal vaag, wat kunnen we verwachten?
9 juli wordt de invulling concreter gemaakt. Om een beeld te geven: vorig jaar hebben we ge-paintball’ed, Crazy88 in Ommen en een pubquiz georganiseerd. Deze editie zal een dergelijke invulling krijgen.

Wat kost het?
Voor stamleden, die aankomend seizoen geen leiding of bestuurslid zijn, kost dit weekend 10 euro. Dit is inclusief overnachting(en), voedsel en nader te bepalen activiteiten.

Wat zijn de exacte start- en eindtijden?
Zaterdag 20 augustus om 10:00 is de officiële opening. Zondag 21 augustus om 16:30 is de officiële sluiting. Afhankelijk van de animo zal de inloop vanaf vrijdag 19 augustus 19:30 zijn (9 juli wordt dit definitief geïnventariseerd en besloten).

Wat is het Jamboreehuis?
Het Jamboreehuis is een gebouw voorzien van douches, een keuken, (stapel)bedden en veel ruimte.

Hoe meld ik mij aan?
We horen het liefst zo snel mogelijk door een berichtje te sturen naar Suzanne of mij. Graag aangeven of je vanaf de vrijdag wilt komen en of je eigen vervoer hebt.

Groetjes,

Suzanne en Cor
-Startkampcommissie