12 september 2020 Cor

Voermankleding met je eigen naam!

Seizoenen komen en seizoenen gaan, maar kleding van De Voerman raakt nooit uit de mode! Sinds kort heeft De Voerman een heuse kledinglijn met polo’s, sweaters en (voor staf/leiding) duurzame vesten. Al onze kledingstukken zijn voorzien van ons nieuwe logo, uitzonderlijk mooi genaaid in het kledingstuk én voorzien van eigen naam (alleen van toepassing op de polo’s, sweaters en vesten). Iedereen binnen onze groep kan nu een bestelling plaatsen via onze website. De aankomende periode wordt onze kledinglijn ook nog uitgebreid met onder andere betaalbare mutsen en t-shirts. Meer dan genoeg materiaal voor de aankomende feestdagen!

Bestel vandaag nog door hier te klikken.

Merchandise promo

Polo achterkant

Vest achterkant

 

De Voerman vest voor leiding, stam en bestuur. De achterkant