Inschrijven

Heb je een aantal keer meegekeken en wil je lid worden van Scoutinggroep De Voerman? Leuk! Via het onderstaande formulier vragen wij de noodzakelijke details om dit te regelen. Aan de hand van je inschrijving registreren wij dit bij Scouting Nederland. Dit formulier is geschikt om zowel als ouder je kind aan te melden of jezelf als leiding/stam/staf in te schrijven.

Na het versturen van de inschrijving krijg je per e-mail een bevestiging en wordt de aanmelding verder in gang gezet.

Let op! Vul dit formulier in na overleg met de leiding. De aanmelding is pas voltooid zodra er een lidnummer is verstrekt.

    Speltakgegevens Om welke speltak gaat het? NAW-gegevens Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Roepnaam Geslacht ManVrouwOverige Geboortedatum Geboorteplaats Adres Postcode Woonplaats Contactgegevens Naam ouder Telefoonnummer ouder E-mailadres ouder Naam tweede ouder (optioneel) Telefoonnummer tweede ouder (optioneel) E-mailadres tweede ouder (Optioneel) Telefoonnummer jeugdlid (indien van toepassing) E-mailadres jeugdlid (indien van toepassing) Overige gegevens Zwemdiploma('s) ABC Levensbeschouwing Bijzonderheden (gezondheid, medicijngebruik, vegetarisch, etc.) Hoe ben je in contact gekomen met Scoutinggroep De Voerman? Mag de leiding je vragen voor ondersteuning? (bijv. incidenteel rijden, rijden met (eigen) aanhanger, mee helpen bij een actie, etc.) Mag je zoon/dochter herkenbaar in beeld gebracht worden op foto's of video's? Binnen de vereniging is het gebruikelijk dat er tijdens activiteiten foto's worden gemaakt om naar ouders, vrienden of kennissen te sturen. Niet iedereen is hier van gediend. Om die reden vragen wij expliciet toestemming. Ga je wel akkoord? Dan delen wij foto's en video's alleen met bekenden, plaatsen we incidenteel leuke foto's op Social Media en/of op deze website. Ga je niet akkoord? Dan wordt je zoon/dochter onherkenbaar in beeld gebracht. Dit betekent tevens dat het niet mogelijk is om foto('s) op te vragen. Ga je akkoord met het herkenbaar in beeld brengen van je zoon/dochter? Wel akkoordNiet akkoord Controleer en verstuur de aanmelding