Inschrijven

Heb je een aantal keer meegekeken en wil je lid worden van Scoutinggroep De Voerman? Leuk! Via het onderstaande formulier vragen wij de noodzakelijke details om dit te regelen. Aan de hand van je inschrijving registreren wij dit bij Scouting Nederland. Dit formulier is geschikt om zowel als ouder je kind aan te melden of jezelf als leiding/stam/staf in te schrijven.

Na het versturen van de inschrijving krijg je per e-mail een bevestiging en wordt de aanmelding verder in gang gezet.

Let op! Vul dit formulier in na overleg met de leiding. De aanmelding is pas voltooid zodra er een lidnummer is verstrekt.

  Speltakgegevens

  NAW-gegevens
  ManVrouwOverige


  Contactgegevens
  Overige gegevens
  ABC  Bijv.: "Ik heb een C-rijbewijs en kan materiaal vervoeren" of "Wij hebben een aanhanger en kan eventueel materiaal vervoeren"

  Mag je zoon/dochter herkenbaar in beeld gebracht worden op foto's of video's?
  Binnen de vereniging is het gebruikelijk dat er tijdens activiteiten foto's worden gemaakt om naar ouders, vrienden of kennissen te sturen. Niet iedereen is hier van gediend. Om die reden vragen wij expliciet toestemming. Ga je wel akkoord? Dan delen wij foto's en video's alleen met bekenden, plaatsen leuke foto's op Social Media en/of op deze website. Ga je niet akkoord? Dan wordt je zoon/dochter onherkenbaar in beeld gebracht. Dit betekent tevens dat het niet mogelijk is om foto('s) op te vragen.


  Wel akkoordNiet akkoord

  Controleer en verstuur de aanmelding