14 juli 2022 Cor

Vacature: explorerleiding (21+ M/V/O)

De explorers zoeken begeleiding!

Voor de speltak explorers (15 t/m 18 jaar) zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilliger om gezamenlijk een groep gezellige explorers te helpen bij het organiseren van opkomsten, kampen en leuke activiteiten.

Wie zijn de explorers?

Onze explorers zijn jongeren tussen de 15 en 18 jaar die met steeds meer verantwoordelijkheid leren omgaan. Zo zijn ze zelf verantwoordelijk voor het maken van een planning, het organiseren van leuke opkomsten en het regelen van kampen. explorers hebben vaak de tofste activiteiten en kampen, omdat ze helemaal zelf mogen bepalen wat ze willen doen. Zo hebben ze de laatste jaren zomerkampen georganiseerd naar o.a. Tsjechië, Luxemburg, Duitsland, Engeland en natuurlijke toffe kampen in Nederland. Het is aan jou, samen met de andere leiding, om ervoor te zorgen dat de doelen op een verantwoorde manier worden bereikt. Elke vrijdagavond is er opkomst van 19:30 uur tot 22:00 uur.

Wie zoeken wij?
Een gezellig vrijwilliger, die het leuk vindt om de jongeren in beweging te krijgen, te helpen waar kan en samen toffe dingen te doen. Ben je onbekend met scouting? Geen probleem, zolang jij het leuk vindt om de jongeren in beweging te krijgen komen wij al een heel eind. Wel dien je 21 jaar of ouder te zijn om leiding te mogen worden.

Ben jij 21 jaar of ouder en lijkt het jou leuk om leiding te worden bij de explorers? Neem contact op met onze secretaris Cor (tel 06-41692510, secretaris@devoerman.nl) om te kijken of het een match is!

(Een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van het proces, kosten op rekening van De Voerman)