6 januari 2022 Cor

Vacature: mentor bij de scouts

Het Scoutsteam zoekt versterking!

Voor de speltak Scouts (11 t/m 15 jaar) zijn wij op zoek naar een oudgediende/veteraan die de huidige leiding voor een jaar wil ondersteunen. Het leidersteam bestaat uit drie ambitieuze jonge heren, met teamleider Joppe aan het roer. Het is een jong team met veel energie en ambitie. Om dit team te laten groeien zijn wij op zoek naar iemand met ervaring binnen scouting die hen kan ondersteunen met voorbereiden en houden van wekelijkse opkomsten, voorbereiding van kampen, opstellen van de jaarplanning, uitwerken van de rode draad en de jeugdleden scoutingtechnieken bij te brengen.

Wat verwachten wij van jou?

Je functioneert als mentor van het leidersteam en biedt handvatten om te groeien naar een sterk team. In de rol als mentor verwachten wij dat je meedraait met opkomsten op de zaterdagmiddag. Deelname aan kampen en regionale activiteiten is optioneel.

Wat bieden wij jou?

Als mentor word je geïnstalleerd als Vaandrig bij de scouts. Indien nodig krijg je een blouse, das en alle benodigde insignes. Je krijgt de mogelijkheid om een EHBO-cursus te volgen en zijn andere cursussen binnen het scoutingdomein bespreekbaar.

Profiel

  • Ervaring met (team)leiderschap binnen scouting
  • Affiniteit met jongeren 11-15 jaar
  • In staat zijn overzicht te houden

Voor aanvang wordt er een VOG aangevraagd op kosten van de vereniging.

Kortom: weet jij hoe je een speltak runt en wil je graag je kennis overbrengen aan een jonge groep leiders? Neem dan contact op met secretaris Cor Blom (secretaris@devoerman.nl, 06-41692510) voor meer informatie en kennismaking.