Welpen

WelpenBen jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Welpen op kamperen tijdens NPK Welpen aan het pionieren

Spelen in thema
De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle. De welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Baloe, Oe, Mang, Bagheera, Rikki Tikki Tavi, Marala en vele anderen. In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden. Op alles wat de kinderen bij de welpen leren, wordt voortgeborduurd bij de scouts. Dit heet bij Scouting de ‘doorlopende leerlijn’.

NPK

Voor ouders & verzorgers
Iedere week leren kinderen bij Scouting allerlei nieuwe dingen! Door het doen van uitdagende activiteiten, ontwikkelen meiden en jongens zich steeds verder. Bij de welpen gaan kinderen met Akela, Oe en Mang de jungle in, waar ze spannende avonturen beleven. Vind je het belangrijk dat je kind ontzettend veel plezier heeft en dat hij of zij daar stiekem ook nog iets van leert? Dan is Scouting misschien wat voor jouw kind. Je beleeft Scouting natuurlijk pas echt door mee te doen. Neem contact op met het welpenteam en loop vrijblijvend een keertje mee!

Welpenteam 2015

Het welpenteam van 2015-2016